Lowlands

Kees van Hondt draait plaatjes in 3voor12 Radio

  1. Nieuwschevron right
  2. Kees van Hondt draait plaatjes in 3voor12 Radio

Feest-DJ Kees van Hondt brengt je donderdagavond in de stemming voor Lowlands. Hij draait in de nacht van 15 op 16 augustus plaatjes in 3voor12 Radio.

Is het behoud van de flora en fauna? Kiest Lowlands voor een nog groenere editie van het festival? Wat de reden ook moge zijn, Kees van Hondt is dit jaar niet aanwezig om het festival af te sluiten en dus kunnen een hoop planten en bamboestengels gerust ademhalen dit jaar. Kees moest zelf nog even bijkomen van de apotheose van vorig jaar:

Kees van Hondt in 3voor12 Radio

De DJ is de lulligste niet en geeft het publiek alsnog wat het wil. Hij komt donderdag naar de 3FM studio om in 3voor12 Radio alsnog een uur lang te laten horen waarom hij een van de sfeermakers van de voorgaande jaren was op het festival in Biddinghuizen.

Op zijn eigen site tipt hij waar je tijdens Lowlands, bij gebrek aan bamboebeats en pompende polka, alsnog terecht kunt voor feest met een hoofdletter K! De K van Kees, welteverstaan. Ondertussen maken Hondtstrouwe fans zich online druk om het welzijn van de goedgemutste man.

Keesfeitjes

- De feesten met Kees worden al gehouden sinds 2005. Toen nog in de Lima, waar het plukken van en zwaaien met bamboetakken zijn oosprong vond
- In 2009 werd het feest van Kees verplaatst naar de India
- Vanaf dat moment moeten ook kliko's en picknicktafels het ontgelden

Geen zorgen om Kees, want op Sziget kon hij zich laven aan een flinke dosis festivalmadness. Zie hier de foto's als bewijs:

Ster advertentie
Ster advertentie