Lowlands

De Jeugd van Tegenwoordig maakt albumtitel bekend op Lowlands

  1. Nieuwschevron right
  2. De Jeugd van Tegenwoordig maakt albumtitel bekend op Lowlands

Jeugdiger dan ooit tevoren stonden Vjeze Fur, Faberyayo, Willie Wartaal en Bas Bron in de Alpha op vrijdag. Ze gaven een waanzinnige show en onthulden de titel van hun vierde album. Echt waar? - Ja Natuurlijk!

De Jeugd van Tegenwoordig is terug. Na het succes van De Lachende Derde verschijnt op 27 september het vierde album. Daarvan was de titel vooralsnog niet bekend, tot Lowlands. Hoe het heet? Ja Natuurlijk. Dat ze daarop wederom de juiste formule te pakken hebben, wezen de eerste twee singles al uit.

De Jeugd van Tegenwoordig in de 3 On Stage container

De heren van De Jeugd waren deze zomer al twee keer te gast bij Giel. Je hoorde 'De Formule' en 'Een Barkie' toen al live op 3FM, maar Vjeze Fur, Faberyayo, Willie Wartaal en Bas Bron moesten in aanloop naar hun optreden op Lowlands nog even goed warmdraaien met de nieuwe songs.

Waar kan dat beter dan in de container van 3 On Stage? Eigenlijk nergens, zo bleek. En stiekem hadden we natuurlijk ook niet anders verwacht. Die generale repetitie in de 3 On Stage container verliep volgens plan, dus de Alpha was ook De Jeugd.

De Jeugd van Tegenwoordig bij Michiel

Willie Wartaal en Faberyayo schoven ook nog even aan in de 3FM-studio. Ze vertelden Michiel over 'Een Barkie', dat volgens Faberyayo niet alleen honderd euro is, maar ook staat voor het gevoel dat je pint vlak voordat je een feestje gaat vieren. Hoe dat dan klinkt? Als 'Nothing's Gonna Stop Us Now' van Starship. Echt. Luister maar.

De Jeugd van Tegenwoordig bij Michiel in de studio

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ja Natuurlijk

Van het album dat op 27 september uitkomt verschenen primeerde De Jeugd van Tegenwoordig de singles 'De Formule' en 'Een Barkie' bij 3FM. De tracklist van Ja Natuurlijk ziet er als volgt uit:
01. De Formule
02. Space Koibois
03. Op een Sexuele Wijze
04. Bewuste Sabotage
05. Prinsjesdag
06. Een Barkie
07. Gekke Boys (feat. Humphrey, Dimpa & $uiv€er)
08. Het Mysterie van de Koude Schouder
09. Er zijn weer Dingen
10. Psychantisch
11. De Toneelacademie
12. Issook
13. Slechts een Bendtkabouter
14. Benden
15. Dromen van Karton
16. Ja maar Uh

3voor12 verslaat De Jeugd in de Alpha

Hoe was het concert van De Jeugd in de Alpha? 3voor12 was erbij en deed verslag:

"Het is echt afgeladen vol in de Alpha en de sfeer zit er vanaf de eerste seconde goed in. Er wordt hard gejuicht als Vjèze Fur ultradroog het podium komt oplopen om de show te openen met ‘Hollereer’, en aan dat enthousiasme komt geen einde." Lees meer.

En om je geheugen nog even op te frissen, DIT is 'Nothing's Gonna Stop Us Now' van Starship:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie