Lowlands

Dag 1 op de camping

  1. Nieuwschevron right
  2. Dag 1 op de camping
Zondagochtend vroeg druppelden de zeven overgebleven kandidaten de 3FM Lowlands For Life camping op voor de catfight van hun leven.
De geselecteerde kandidaten van de Lowlands For Life actie werden op zondagochtend vroeg verwacht op een camping in het pittoreske Loosdrecht. De kandidaten zullen hier kamperen tot ze afvallen.

De zeven dames (!) die aan de catfight van hun leven gaan beginnen, waren op zondagochtend nog niet in vechtmodus. Iedereen was lief voor elkaar en de competitie werd in een waterig ochtendzonnetje met een hartelijke glimlach ontvangen. Maar voor hoe lang?

Pompen

Marietje had verwacht dat de eerste opdracht misschien wel zo snel mogelijk je tentje opzetten zou zijn en had vannacht tot in de vroege uurtjes geoefend. De rode oogjes twinkelden wat toen bleek dat dat niet de eerste opdracht was. Gemoedelijk konden de meisjes hun tentje op de beste plek neerzetten.

Karin, slim als ze is, had een elektrische pomp meegenomen voor haar tweepersoonsluchtbed. Lorna haalde gnuivend haar neus hier voor op en pompte haar luchtbed op met een pre-historische voetpomp en kwam door zuurstoftekort als vanzelf in de Lowlandssferen.

Rust

Toen de tentjes stonden, was er tijd voor rust. En dat betekent voor vrouwen praten. Er werd veel gepraat over het weer. De buienradar was vele malen geraadpleegd, maar ook Piet Paulusma werd meerdere malen geciteerd. Er werd mascara opgedaan, het thuisfront werd gebeld, er werd gespeculeerd over de opdrachten, de WC rollen verdeeld. De meisjes tastten de competitie voorzichtig af.

Bert

Bert Van Lent, de 3FM verslaggever ter plekke, rende als een ongeleid projectiel door de bups meisjes en was in zijn nopjes. Marie Madeleine, de kleinste en de jongste van het stel, vertelde aan Bert dat ze de prijs wel de gaaftste ooit vond, waarna ze een ontroerend afscheid met haar vriendje had (waar waren de wegvliegende witte duiven?) Dit zou wel eens een lange week voor Marie- Madeleine kunnen worden.

Bert verraste de meisjes door te verklappen dat er vandaag niemand zou afvallen. Opgelucht slaakten de meiden gezamenlijk een gil, zoals alleen een groep vrouwen dat kan.

Blijf op de hoogte

Wat zou deze week de chica's gaan brengen en wanneer slaat de gemoedelijke stemming om in een grimmige strijd? Blijf op de hoogte, luister 3FM en check 3FM.nl/lowlands.
Ster advertentie
Ster advertentie