Lowlands

Lowlandskaarten nodig? 3FM helpt...

  1. Nieuwschevron right
  2. Lowlandskaarten nodig? 3FM helpt...
Waar kan ik nog aan een Lowlandskaartje komen? Dat is een trending vraag momenteel. 3FM weet raad en biedt hulp op drie manieren.Wie had kunnen vermoeden dat Lowlands 2011 al in drie uurtjes zou uitverkopen? Wij niet in elk geval. Het zou wel eens hard kunnen gaan, dat wisten we vantevoren. Maar zó hard... En toen vielen heel veel mensen keihard buiten de boot.

Geen kaartje voor Lowlands?

Ja, daar zit je dan. In aanloop naar het leukste festival van Nederland. Al je vrienden hebben al kaarten. Maar jij was te laat. En nu?

3FM biedt hulp. Op drie manieren heb je via 3FM nog kans op de allerlaatste kaarten.

Lowlands en 3FM zijn al jaren fijne partners. We zenden zoveel mogelijk live uit vanaf het festival, vanuit onze glazen studio. En we hebben begin dit jaar nog een stapeltje kaarten weten te bemachtigen. Hebben? Dit zijn je laatste kansen op kaarten voor Lowands:

1. Doe mee met het Popduel van Rabradio

Paul Rabbering speelt deze zomer het Popduel Teams. Het winnende team kan met drie personen naar Lowlands. Heb jij muziekkennis? Schrijf je nu in!

2. Speel het festivalmatje online

Heb jij 'm al in handen gekregen op een van de festivals? Het te gekke festivalmatje? En speel je ook al het virtuele festivalmatje-spel online? Doe dat, want onder de deelnemers worden twee Lowlandskaarten uitgedeeld. 3fm.nl/matje.
UPDATE: meespelen voor kaarten kan niet meer. De 45 mensen met de hoogste score krijgen bericht dat zijn in elk geval een fysiek festivalmatje ontvangen. En op maandag 15 augustus wordt door Coen en Sander uit deze groep iemand heel blij gemaakt met twee tickets! Je kunt het spel natuurlijk wel gewoon nog voor de lol blijven spelen!

3. Luister de week voor Lowlands naar 3FM

Luister van 13 tot en met 18 augustus naar 3FM, hoor het alarm en sms je helemaal een rsi-duim. En wie weet win jij nog twee tickets.

En dan de aller-aller-allermooiste:


4. Er is nog één tentje vrij op de 3FM-camping op Lowlands. Hospiteren!

Dé allerbeste plek op Lowlands is die op de 3FM-camping. Beter kan gewoon niet: je krijgt tickets, je tentje staat al klaar (gratis en voor niets!), er is een fantastisch ontbijt én je krijgt ook nog eens een zeer uniek ontbijtconcert van een te gekke band...
Er is nog één tentje vrij voor twee personen. Wat moet je daar voor doen?

HOSPITEREN!!

Laat ons weten waarom jij de ideale campinggenoot bent om het laatste tentje op de 3FM Camping aan te geven. Dat kan op de 3FM Facebook pagina:

>> Hospiteren maar!
Ster advertentie
Ster advertentie