Lowlands

Wil jij Met Je Friends Naar Lowlands?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wil jij Met Je Friends Naar Lowlands?

De Met Je Friends Naar Lowlands-actie van 3FM is terug, dus dat betekent dat er weer flink wat vriendschappen op de proef gesteld gaan worden. Denk jij dat jouw vriendengroep slim genoeg is om die tickets voor het zwaar uitverkochte Lowlands 2019 te bemachtigen? Prove it!

Met Je Friends Naar Lowlands

Onderaan deze pagina kun je jouw vriendengroep van vier man aanmelden voor de actie met een creatieve foto en een gezellige motivatie. Een aantal van die groepen maken kans om tussen 10 en 16 augustus opgebeld te worden door 3FM. Neemt iedereen (!!!) in jouw vriendengroep de telefoon op met de magische codewoorden "Hallo, mag ik met 3FM mee naar Lowlands"? Dan winnen jullie vier kaarten voor dit prachtige festival! En niet onbelangrijk: een vooropgezette 3FM-tent.

3FM X Lowlands

Sowieso is 3FM dit jaar weer op Lowlands te vinden om verslag te doen van het festival. Dat betekent dat je on air de hoogtepunten en toffe livetracks meepakt, maar ook dat de online reporters en fotografen van 3FM het veld overrennen om de mooiste LL19-parels jouw kant op te sturen. Je hoeft dus niets te missen van Lowlands als je de kaarten per ongeluk niét wint. Maar daar gaan we nog even niet vanuit... Succes!!!

Ster advertentie
Ster advertentie