Lowlands

Nieuwe indeling Lowlandsterrein

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe indeling Lowlandsterrein
De organisatie heeft de indeling van het festivalterrein omgegooid. Een nieuwe, meer logische indeling is het resultaat.
De komende drie festivaldagen zullen even wennen worden voor de trouwe Lowlandsbezoeker. Dit jaar zijn er verschillende ‘hoeken’ op het terrein. Een lounge-, dance- en theaterhoek verdelen het terrein logischer dan vorige jaren.

Theaterhoek

Compleet nieuw is de tent Mike. Dit is een klein podium voor stand-up comedy vol geweldige en foute grappen. Mike staat vlakbij de Juliet, de tent voor dans, theater en comedy. Podiumkunst all-over in het theaterhoekje.

Dancedeel

De X-Ray is verplaatst naar naast de Bravo-tent. Hierdoor staan de meer progressieve, experimentele en reguliere dancetenten zij aan zij in de hoek vol dancemuziek op het terrein.

Loungehoek

De Lima-tent komt op de plaats waar de X-Ray voorgaande jaren de festivalweide van dansers voorzag. Hierdoor is er een complete relaxhoek, genaamd Planet Paradise. Plof neer op de ligkussens, hang even rond en kom even bij met een fris biertje en wat te eten. Bars en restaurants zijn er namelijk ook.

De plattegrond is hieronder te zien, maar wat denk jij erover? Is deze nieuwe indeling nodig?


Ster advertentie
Ster advertentie