Lowlands

Sudoku's houden de heren van Royal Blood scherp

  1. Nieuwschevron right
  2. Sudoku's houden de heren van Royal Blood scherp

Gruizig en vooral heel hard: Royal Blood op Lowlands. Roos ontving het Britse duo in de studio en dat zijn leuke gasten. Liever dan hun ruige, vuige rock.

Twee mannen. Mike en Ben. Bas en drums. That's all. Maar daarmee maakt Royal Blood een bak herrie waar veel bands jaloers op zijn.

Royal Blood in de studio bij Roos

Op 3FM hoorde je al regelmatig de bikkelharde single 'Come On Over' langskomen, maar het duo heeft natuurlijk nog veel meer fijne gitaarliedjes. Roos vroeg ze het hemd van het lijf. Eerder in dit jaar voerde Roos ze nog eitjes in het zuur, de lokale lekkernij uit Groningen, want daar waren ze. Nu vroeg ze hoe het er culinair voor stond bij de boys. Goed! Want ze hadden de Hollandse klassieke pannenkoeken al achter de kiezen. Verder is gerookte zalm een band favorite.

Sudoku's houden de heren scherp

Hoe twee gasten zoveel herrie kunnen maken, is geen raadsel meer. Ze zijn fit en kunnen daardoor gewoon keihard rammen. Fit blijven ze door veel te rennen, te bewegen en sudoku's te doen. Okeeeee... Het album is af en komt over een weekje uit. Dan kun je horen hoe fit de mannen zijn.

Royal Blood in 3 On Stage-container

De mannen van Royal Blood brachten ook een bezoekje aan de 3 On Stage-container. Daar speelden ze onder andere 'Figure It Out'. De rest van dit optreden check je hier.

Voor als je Royal Blood leuk vindt

Bevalt de muziek van Royal Blood je wel? Check dan even dit lijstje met Acht Gruizige Gitaargroepen die dit jaar op Lowlands spelen voor meer inspiratie.

Ster advertentie
Ster advertentie