Lowlands

Dinsdag: Lowlands van 16 tot 111 jaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Dinsdag: Lowlands van 16 tot 111 jaar
Lowlands For Life wil zeggen dat je vanaf je zestiende tot je dood naar Lowlands kan. De dames moesten vandaag foto's maken van mensen van 16 tot 111 (oudste mens in Nederland).

Met slaapzand in de ogen, kramp in de kuiten, maar een onoverwinnelijk gevoel in het hart zijn de Lowlands For Life kandidates vandaag op pad gegaan om mensen te fotograferen van 16 jaar t/m 111 jaar oud.

Van jong tot oud

Aan het einde van de dag moesten er op de 3FM site foto's te zien zijn van zoveel mogelijk mensen van zoveel mogelijk verschillende leeftijden. Voor de naar huis teruggekeerde Marietje, woonachtig in Nijmegen, zou het een peuleschil geweest. De Vierdaagse, waar ook Giel deze week aanwezig is, heeft kandidaten van jong tot oud.

De afwikkeling

Maar Marie Madeleine heeft opgegeven, dus de overgebleven kandidaten werden gesommeerd naar de studio te komen. Ze vinden het jammer dat Marie Madeleine heeft moeten opgegeven, maar ze zijn ook BLIJ, want ze zijn sowieso door. En ook zijn ze blij dat dat ze iets eerder mochten stoppen, want de eens zo poezelige voetjes van dames zijn na dertien uur dansen verre van poezelig, bah!

De buit

Karin had al zo'n 60 foto's, Lorna tegen de 40. Babette en Florien zo rond de 50. Een flinke buit dus. De oudste persoon die ze vast hebben weten te leggen is 91.

Avonturen

Ze hebben ook avonturen meegemaakt. Lorna stuitte op een groepje streng gelovigen die een uitstapje hadden, maar niet heel happig waren op het zondige Lowlands For Life. Toch heeft ze bij dit groepje een foto gescoord. Lorna is ook nog eens gewiekst; ze schakelde haar vriendje in die bij een supermarkt werkt en daar zijn collega's aan het werk heeft gezet, zodat Lorna even met de benen omhoog kon met een kopje thee.

Goede Grap

Karin had met haar charmes twee jongens geregeld die haar wel wilden helpen. Maar niet iedereen is zo behulpzaam. In haar queeste naar de oudste persoon, werd ze naar een adres gestuurd, waar ze vast en zeker een heel oud persoon zou tegenkomen. Het bleek een begraafplaats. Een hilarische grap.

Droom

Florien en Babette, in ieder geval al Friends For Life, zijn bijna op de bon geslingerd toen zij- hoe slim- op Schiphol de mensen op de gevoelige plaat wilden leggen. Dat mag dus niet zomaar, kwamen ze achter. De beveiliging op Schiphol is professioneel! Ook mochten ze van de conducteur in de trein omroepen, een droom van menig treinreiziger.

En vanavond even napraten met een roseetje en sigaretje, de eeltbulten aanpakken en dan lekker vroeg het slaapzakje in. Slaap lekker meiden en succes morgen!


Ster advertentie
Ster advertentie