Lowlands

Lowlands ontmaagding

  1. Nieuwschevron right
  2. Lowlands ontmaagding
Een beetje Lowlander komt al jaren in Biddinghuizen. Toch zijn er elk jaar mensen die voor het eerst het heilige veld betreden.
Het is misschien een beetje genant voor 3FM werknemers, maar twee leden van de 3FM webredactie zijn dit jaar voor het eerst op Lowlands.


Zenuwen

Met knikkende knietjes en een droge mond - want dat hoort toch bij een ontmaagding - betraden de twee groentjes het heilige Lowlandsveld. De één zit op hockey en de ander is een verwoed shop-aholic, dus de vooroordelen waren al maanden van tevoren duidelijk. 'Maar op Lowlands wast toch niemand zich?' 'Lowlands is toch heel alternatief', 'Als we maar niet in een tentje hoeven!' en 'Lowlands? O, dat festivalletje in Flevoland.'


Bevrijding

Oei, wat zaten ze er pijnlijk naast, ook al zoiets dat bij een ontmaagding hoort. Als eerste vroegen de twee zich af waarom ze nooit eerder zijn gegaan. Spijt! En verder overheerste het gevoel van ongeloof, maar ook bevrijding: 'Dit is niet waar, wat gaaf' en 'Wat? Is er daar nog meer?' en ' Waar is nou die - hoe heet het ook alweer - Alphatent waar iedereen het over heeft?'

Wat een geweldige ervaring. En die alom geprezen sfeer is inderdaad fantastisch. En de keuze is overweldigend. Woorden schieten eigenlijk te kort om deze ervaring te beschrijven, maar superlatieven en clichés te over.

Ze zijn om! Voortaan elk jaar naar Lowlands, dat beloven ze nu al.


Wat is jouw Lowlands- ontmaagdingsverhaal?

(Je mag dit interpreteren zoals je wilt)

Ster advertentie
Ster advertentie