Lowlands

D-Day: The Final Catfight

  1. Nieuwschevron right
  2. D-Day: The Final Catfight
Vandaag is het D-Day: de ultieme battle van Lowlands For Life wordt uitgevochten! Er zijn nog twee kandidaten over.
Op donderdag hebben de dames zich van hun gevoelige kant laten zien met de prachtige odes aan Lowlands. De studio was zwanger van emotie, hese stemmen, en er werd hier en daar een traantje geplekt. Helaas moest Babette na een rocksong die wel echt de gevoelige snaar raakte, het veld ruimen.

Opdracht

Nu komt het aan op Florien en Karin. Zij moesten vanochtend vroeg aantreden bij Giel, die een verrassing had voor de laatsten der mohikanen. De luisteraars mochten bepalen wat de ultieme opdracht voor de dames zou zijn. De luisteraars waren creatief, en soms ook schunnig. Maar uiteindelijk kwam Roy met een verdomd goed idee, waar Giel zeer enthousiast van werd: een race naar het Lowlands terrein. Diegene die er het eerste is, wint! Maar om het wat moeilijker te maken; ze mogen geen gebruik maken van gemotoriseerd vervoer.


Uit met de gezelligheid

Zo gezegd, zo gedaan. Florien en Karin zijn onderweg. Ze kunnen het goed vinden met elkaar, maar vanaf nu is het toch echt afgelopen met de complimentjes en het benadrukken van de goed band die ze samen hebben. Dit is een strijd tussen Lowlands for Life or Death.

Onderweg

Om 10.30 zijn de meiden al aardig onderweg. Robbert-Jan, de verslaggever van vandaag, scheurde lekker droog en comfortabel met 80 kilometer per uur langs Karin en kon nog net zien dat ze een fiets had weten te confisqueren. Hij hoorde wel het verontrustende bericht dat de batterij van haar telefoon bijna op was. Dat zou navigatie-technisch nog wel eens problemen kunnen opleveren. Het laatste wat we van Florien hebben gehoord, is dat ze als een gek door Blaricum sjeesde.

We houden je op de hoogte!


Ster advertentie
Ster advertentie