Lowlands

Fink speelt gitaarkaraoke met Roos

  1. Nieuwschevron right
  2. Fink speelt gitaarkaraoke met Roos

Roos mocht Fink van heel dichtbij bekijken. Hij kwam in de studio langs en speelde 'Looking Too Closely'. En klik je door naar de rest van het bericht, dan zie je het hele concert van Fink op Lowlands.

[ AFBEELDING MIST ]Fotograaf: Hans-Peter van Velthoven

Liedjessmit Fink kwam even buurten in de 3FM Studio.

Roos keuvelt met Fink

Na een korte akoestische karaoke-sessie dook Roos de diepte in. De mannen hadden al een paar bakkies op en zaten er dus goed in. In het gesprek dan wel te verstaan. Meteen ook een nieuwtje: de Paradiso-show van Fink later dit jaar is dampend uitverkocht. Check het gesprek en de zangkunsten van roos hieronder.

Fink op Lowlands

Fink betoverde Lowlands zondag eerder al in de India. Het publiek was spontaan genezen van de kater die ze de nacht ervoor opgelopen hadden. De Britse singer-songwriter is live een meester in het meenemen van zijn publiek. Langzaam stuurde hij aan op de climax, waarna hij de mensen niet meer losliet. De reacties waren lovend. Zeker nadat de band van Fink het publiek op krentenbollen trakteerde.

Fink heeft boodschap voor Ruben Hein

Fink had tijdens zijn show ook een bekende toetsenist. Niemand minder dan Ruben Hein mocht Fink begeleiden. Niet alleen op Lowlands, maar tijden zijn gehele Europese tour reist Ruben mee. Fink had nog een speciale boodschap voor de toetsenist die een dag na Lowlands bij Giel op bezoek komt.

Check de foto's van Fink in de studio

Fotograaf: Hans-Peter van Velthoven

Ster advertentie
Ster advertentie