Lowlands

Check show Kensington op Lowlands

  1. Nieuwschevron right
  2. Check show Kensington op Lowlands

Kensington kwam natuurlijk na het uitzinnige optreden in de Alpha naar de studio van 3FM. Bekijk zowel hun show op Lowlands, het optreden in de 3 ON Stage-container als hun bezoekje aan 3FM hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De mannen van Kensington gaven op de Lowlandszaterdag de show van hun leven in een bommetje volle Apha-tent, maar het bleef niet bij deze dampende rockende show. Ze vonden daarna backstage hun weg naar de 3FM studio waar ze bij Coen kwamen buurten.

Kensington live in de studio

Het was de eerste keer dat Kensington met eigen repertoire op Lowlands stond. Dat vonden ze toch wel erg bijzonder, vertelden ze Coen. Ze wilden alles uit de kast halen, en dat hebben ze zeker gedaan!

Als de mannen iets graag doen, dan is het wel optreden. Of het nu in een uitpuilende tent voor duizenden mensen is, of in intieme studio-setting, dat maar Eloi, Casper, Niles en Jan niets uit. Ze gaven dan ook met liefde nog een kleine toegift in de 3FM studio. Ze speelden 'All For Nothing'.

Kensington live zien bij That's Live

Wil jij Kensington echt live zien? Je kunt That's Live met Kensington op zaterdag 23 augustus gratis en voor niks live meemaken!

Bekijk de show van Kensington op Lowlands

Kensington in de 3 On Stage-container

De mannen van Kensington gaven ook een exclusief showtje in de 3 On Stage-container. 'Streets' kun je hieronder bekijken. De rest van de 3 On Stage-sessie vind je hier.

Foto's Kensington op Lowlands

Kensington en 3FM

Eloi, Casper, Niles en Jan zijn heel graag geziene gasten bij 3FM. Ze kampeerden voor de albumrelease van Rivals praktisch een week in de studio. Elke ochtend speelden ze bij Sander (die inviel voor Giel) een nieuwe track van dit derde album en deelden ze intieme verhalen. Die week spraken ze ook met Michiel en hielden Eloi en Casper Roosmarijn tijdens 3voor12 Radio gezelschap.

Ster advertentie
Ster advertentie