Lowlands

Met je NIEUWE friends naar Lowlands

  1. Nieuwschevron right
  2. Met je NIEUWE friends naar Lowlands
3FM sluit nieuwe vriendschappen. Ga jij naar Lowlands met een aantal NIEUWE vrienden? Wij regelen kaarten en stellen je voor.De groepskaarten voor 3FMs 'Met Je Friends Naar Lowlands' actie zijn vergeven. De hele week werden er door het land telefoons (niet) opgenomen met "Alpha, Bravo, Charlie!" en wonnen vriendengroepen een exclusieve plek op de Lowlandscamping.

Met je NIEUWE friends naar Lowlands

Radio verbindt en daarom hebben we voor de laatste beschikbare tent op de 3FM camping op Lowlands nog 5 kaarten beschikbaar. Deze worden echter niet aan een vriendengroep gegeven, maar aan vijf totale onbekenden van elkaar. Kon jij dus geen vriendengroep samenstellen, dan is dit je redding!

Hoe maak je kans op zo'n Lowlandskaart?

Wil jij graag een verse vriendschap sluiten op Lowlands, luister dan vrijdag de hele dag naar 3FM. Hoor je de oproep voor Met je nieuwe friends naar Lowlands? SMS dan snel naar 3333 en wie weet belt een van de 3FM DJ's jou terug! Als je dan opneemt met 'Alpha Bravo Charlie' ga jij met die nieuwe vrienden een onwijs gaaf Lowlands weekend tegemoet!

Win je een kaart, dan eet, slaap en deel je lief en leed met je NIEUWE friends!
Ster advertentie
Ster advertentie