Lowlands

Opdracht 1: Bootcamp

  1. Nieuwschevron right
  2. Opdracht 1: Bootcamp
Ook zou niemand afvallen, de eerste opdracht blijft toch spannend. Bert van Lent verraste de kandidaten met een Lowlands mini- bootcamp.
De kandidaten werden opgehaald door Bert van Lent met de dril-instructor. Lichamelijke training is van belang, wil je het deze week redden. Dus moesten de meisjes zich in het zweet werken! Blinde paniek in de ogen van Babette, die net haar peuk uitmaakte. 'Mogen we ons omkleden?', werd er naief geroepen. Natuurlijk niet! Dat doe je op Lowlands toch ook niet?

Boot(y)camp

En de bootcamp was pittig. De dril- instructor zag er lief uit, maar ze was een beul. In het begin van het camp, werden er nog jolige opmerkingen gemaakt en waren de glimlachen nog breed. Na een minuut of vijf- toen de koppies al hoogrood waren en de bijdehante opmerkingen ver te zoeken waren- werd er geklaagd over het ontbreken van sport BH's en smeekte Martine om water.

Joelen

Maar als je Lowlander For Life wilt worden, moet je doorzetten. De buikspieren moesten eraan geloven en de biceps en triceps trilden wanhopig tijdens het opdrukken en billen werden aangespannen. Bert probeerde ook nog wat sprongetjes mee, maar het zuurstoftekort was zo groot dat er maar zachtjes gejoeld kon worden om Berts inspanningen.

Nice work

De meisjes hebben het geweldig gedaan en zullen morgen waarschijnlijk zo stijf als een plank zijn. Vanavond genieten de meisjes van de stilte voor de storm....

Slaap lekker!

Ster advertentie
Ster advertentie