Lowlands

Paul in gesprek met Deep Sea Arcade

  1. Nieuwschevron right
  2. Paul in gesprek met Deep Sea Arcade

Deep Sea Arcade was vrijdag een van de acts die Lowlands opende. In de India stonden ze en Paul wilde wel eens weten hoe ze dat optreden hadden ervaren. Hij sprak met bandleden Nick en Nick, die zeiden dat het misschien wel een van de leukste optredens was die ze ooit hadden gespeeld.

Waarom? Simpel! Iedereen rookte wiet en het was het grootste publiek waar ze ooit voor speelden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Australische band Deep Sea Arcade bracht in 2011 al zijn debuutalbum uit in zijn thuisland, maar de single 'Girls' verscheen onlangs pas in Nederland. En we hebben hier een flinke inhaalslag te maken, want de heren zijn alweer met nieuw materiaal bezig. Maar eerst wordt er nog getourd; de band staat onder meer nog op Noorderzon in Groningen.

Deep Sea Arcade aan de tand gevoeld door Lois

Paul nam Nick en Nick backstage mee naar het optreden van Mister and Mississippi, van wie ze erg onder de indruk waren. Ook Lois trok de mannen van Deep Sea Arcade nog even aan hun jasje en vroeg ze naar welke acts ze nog gingen kijken. Ze antwoordden grappend dat ze alleen maar naar Australische bands als Jagwar Ma en Tame Impala gingen, maar dat ook Slayer niet kon worden overgeslagen.

Ster advertentie
Ster advertentie