Lowlands

Surprise! The Opposites stonden tóch op Lowlands

foto: Foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Surprise! The Opposites stonden tóch op Lowlands

Weet je nog? Vier jaar terug braken Twan en Willem de Alpha af maar daarna ging even het "Licht uit"... Tot vannacht om 01:00 uur, na veel geruchten waren de boys back in Biddinghuizen!

Appelsap, Pukkelpop en...?

Na vier jaar afwezigheid begon de geruchtenmachine deze week hevig te draaien... The Opposites hadden sinds lange tijd weer een optreden gedaan op het Amsterdamse Appelsap, kondigde een show aan op Pukkelpop, maar Lowlands kon natuurlijk niet achterblijven. Frank en Eva belde met Twan om te checken wat de status was: "Ik kan niets zeggen.."

Geruchten gonsden over het terrein

The Opposites als vervanger voor A$AP Rocky? Helaas, de rapper uit Harlem cancelde niet. Vrijdag begon ineens het gerucht zich te verspreiden over het terrein, dat de heren een geheime show bij Sexyland zouden gaan doen. De plek op Lowlands waar je elk uur weer een nieuwe verrassing voorgeschoteld krijgt.

3FM-dj's Jorien en Luc namen even polshoogte bij Sexyland tijdens de uitzending en kwamen bezoeker Micky tegen: "Ik hoop dat The Opposites komen optreden, maar ik sta al de hele avond te wachten. Toen ik de roddel hoorde over hun optreden moest ik echt gaan."

2,5 uur wachten

Mickey's geduld werd echter flink op de proef gesteld: "Ik sta al tweeëneenhalf uur te wachten. Ik ben er eigenlijk wel klaar mee." Maar uiteindelijk werd haar geduld beloond. De deuren sloten en de megalange rij voor de deur werd weggestuurd. Rond 01:00 uur verschenen Twan en Willem op het podium, een classic Opposites optreden volgde. 3voor12 was erbij, hun review check je hier.

Video:

Fotograaf Ben Houdijk was erbij, stond 100% vooraan en maakte onderstaande beelden. Spoiler: Willem maakte natuurlijk een salto!

Ster advertentie
Ster advertentie