Naar homepage
Lowlands

Kyteman leent zijn koor uit aan Alt-J

  1. Nieuwschevron right
  2. Kyteman leent zijn koor uit aan Alt-J

Colin Benders, frontman van Kyteman, treedt op op Lowlands, maar ondertussen is hij ook bezoeker. EN leent hij zijn koor uit aan Alt-J op de zaterdag. Een hectische Lowlands voor 'm.

Kyteman staat in 2012 voor de tweede keer op Lowlands. De eerste keer was eigenlijk de kennismaking van Kyteman en zijn orkest. Tenminste, voor het grootste deel van Nederland. Die eerste keer was zo surreal, want een half jaartje ervoor zat het idee net in het hoofd van Colin en zes maanden later stonden ze in een stampvolle Alpha.

Op zondag doen ze dat nog een keertje over. Tweede keer, het publiek mee, maar hij wil absoluut niet spreken over een thuiswedstrijd.

Kyteman als Lowlandsbezoeker

Donderdagavond zette Colin zijn tentje op. Zo treedt hij niet alleen op op Lowlands, maar is hij er ook als bezoeker. Gewoon lekker drie en een halve dag Lowlands. Op de zaterdagmiddag had hij vooral zin in Alt-J.

Alt-J 'leent' het koor van Kyteman

Over Alt-J gesproken... De band wilde het koor van Kyteman lenen voor het optreden op Lowlands. Woensdag kreeg Colin een telefoontje, donderdag oefende de zangers en zangeressen, vrijdag gaf Colin zijn 'go' en zaterdag deed het koor met de band mee. 'Alleen maar een mooie ervaring voor ze'.

Ster advertentie
Ster advertentie