Lowlands

Boy & Bear in de studio op Lowlands

  1. Nieuwschevron right
  2. Boy & Bear in de studio op Lowlands

Na een sfeervol optreden op het podium van de India-tent kwamen de Australische heren ook nog eens naar de 3FM-studio voor een interview en optreden.

Op de ultiem zonnige zondag trakteerden Boy & Bear Lowlands op heerlijk relaxte folkklanken. Het was een lekker optreden op de behoorlijk vroege zondagmiddag, maar het werkte als een spreekwoordelijke tiet. De heren zijn niet de standaard rockband en staan normaal gesproken ook vroeg op, dus met het dauwtrappen hadden ze geen moeite in Biddinghuizen.

Boy & Bear live in de studio

Roosmarijn had niets te klagen op de laatste avond van Lowlands 2012. De Australische mannen van Boy & Bear brachten haar een bezoekje in de 3FM-studio. Na het leuke gesprekje over muziek, Mumford & Sons en meer gekeuvel, liet ze nog 'Milk 'n Sticks' horen dat ze die middag live hadden gespeeld in de India. Dat beviel de band ook wel. En terecht!

Boy & Bear bij 3 On Stage

Ook Boy & Bear waagde zich aan de bloedhete 3 On Stage container. Voor een select gezelschap speelden ze daar een paar nummers. Luister en bekijk hier alles terug.

Ster advertentie
Ster advertentie