Lowlands

The Kik live in 3 On Stage en 3FM studio

  1. Nieuwschevron right
  2. The Kik live in 3 On Stage en 3FM studio

Eerder vandaag zette zij vakkundig de India ondersteboven met hun optreden, daarna speelden ze de 3 On Stage container plat en om dat alles te vieren kwam The Kik ook nog gezellig langs bij Michiel.

"Simone, Simone!" Wie na het horen van deze eerste twee woorden niet weet welk liedje het is heeft het afgelopen jaar onder een steen geleefd. Nadat The Madd uit elkaar ging besloot Dave von Raven een band op te zetten die Nederlandstalige Beatmuziek ging maken. The rest is history.

The Kik in 3 On Stage

De hele dag spelen er bandjes in de 3 On Stage container. Het is elke keer een verrassing wie er komt spelen. Zaterdagmiddag mocht The Kik het podium betreden. Hieronder kun je de beelden terugkijken.

The Kik bij Michiel te gast in de studio

Laat het maar aan The Kik over om overal gezelligheid te creëren. De band onder leiding van ras-Rotterdammer Dave von Raven zijn de grootste positivo's die je dit weekend tegen het lijf zal lopen. Zoals altijd betraden de mannen van The Kik de 3FM studio in pak. Het optreden op Lowlands was helemaal geweldig en Dave en Co. staan nu dus helemaal stijf van de adrenaline. Luister het hele interview hier terug.

Ster advertentie
Ster advertentie