Lowlands

Het 3FM festivalmatje 2011 als game

  1. Nieuwschevron right
  2. Het 3FM festivalmatje 2011 als game
Het festivalmatje van 2011 is een groot succes! Speel nu de online versie!

>> Direct 3FM-festivalmatje The Game spelen

Het festivalmatje van 3FM zie je jaarlijks op ieder festival wel dienst doen als instant relaxplek of beschutting tegen de regen. Dit jaar kan er nog een extra functionaliteit aan worden toegevoegd, want het is nu ook een zoekplaat geworden. En dat bleek op Pinkpop 2011 een groot succes.

Zoek de honderd bands op het 3FM-festivalmatje, opbrengst naar Serious Request

Bezoekers van de 3FM-festivals kunnen het matje kopen - de opbrengst gaat naar 3FM Serious Request 2011 - en zo een een schone kont overhouden aan zitten op het (hopelijk droge) gras. Boor je vervolgens je muzikale kennis aan en speur langs de afbeelding om alle 100 bands te vinden die op het 3FM festivalmatje staan.

Speel Coen en SanderShow Festivalmatje-spel online en win Lowlandskaarten!

Voor de bezitters van het matje, maar OOK voor de thuisblijvers is er goed nieuws. Want Coen en Sander presenteren: het Coen en Sander Festivalmatje-spel. In tien levels moet jij de artiesten raden en bonusvragen invullen. Je moet inloggen via Facebook (dat was nou eenmaal de meest handige manier) en dan speel je tegen de 3FM-DJ's en tegen je vrienden.

Wanneer online? Woensdag 15 juni!

Vanaf heden geopend en op woensdagmiddag tussen 16 en 19 uur officieel gelanceerd in de Coen en Sander Show: Het 3FM-festivalmatje The Game!

>> Speel de game!

>> Tekenaar van het 3FM Festivalmatje: Stephan Timmers
Ster advertentie
Ster advertentie