Lowlands

Verkoop Lowlandskaarten: de eerste reacties

  1. Nieuwschevron right
  2. Verkoop Lowlandskaarten: de eerste reacties

De digitale stormloop voor Lowlandskaarten is zaterdagochtend om 11:00 uur weer losgebarsten en dat leverde verschillende reacties op. Hoe beleef je die tergend lange minuten?

Zaterdagochtend, 11:00 uur sharp, laptop op schoot en telefoon in de aanslag. De voorverkoop van Lowlandskaarten staat al maanden met hoofdletters in m'n agenda en er is al een klein budget gereserveerd om de hottest tickets in town te kopen. Aan de andere kant van het internet staan vrienden ook al op scherp om er maar zeker van te zijn dat we dit jaar weer samen naar Biddinghuizen kunnen afreizen.

De kaartverkoop voor Lowlands

Al ver voor 11:00 uur zat ik, strak van de spanning en vijf koppen koffie, klaar om te bestellen. Het scherm van de online ticketverkoop is echter nog niet zo ver. Zodra de verkoop start en ik vervolgens naar een online wachtrij zit te kijken, is de neiging om in een spastische refreshmodus te schieten maar moeilijk te onderdrukken. Whatever you do: niet verversen! Geduld is de enige methode, want je staat zo weer achteraan in de rij.

Na 28 minuten van schuimbekkende paniek en onzekerheid lukt het me om de kaarten te bestellen en ben ik verzekerd van mijn shotje festivalvibes voor 2015.

Toch lukt het de een sneller dan de ander:

Vooralsnog is het festival nog niet uitverkocht, maar zodra augustus aanbreekt, nemen de kriebels ook bij de kaartlozen weer toe. Hoe heb jij deze zaterdagochtend beleefd? Heb je je plekje in de wachtrij ingenomen of heb je de gok genomen om het later nog eens te proberen?

>> 3FM geeft deze week ook kaarten weg voor Lowlands

Ster advertentie
Ster advertentie