Lowlands

John Coffey breekt de X-Ray af

  1. Nieuwschevron right
  2. John Coffey breekt de X-Ray af

De heren van John Coffey braken zaterdagmiddag (17 augustus) de X-Ray af!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerder die dag speelde John Coffey een akoestische sessie in de 3 On Stage-container. Eric Corton trok de mannen aan hun snor om ook nog even de studio in om de stevigheid van de cabine te testen.

De Utrechtse rockers van John Coffey waren donderdagavond 15 augustus al te gast bij Roosmarijn voor de heuse Lowlands preparty. In de studio klonk het al belachelijk lekker, maar met publiek voor hun neus gaan Alfred, Richard, Casper, David en Christoffer altijd helemaal los.

Gekkenhuis bij John Coffey

Tijdens de sessie in de container speelden ze een akoestische sessie en later op de dag barstte de X-Ray uit zijn voegen. Die plek was duidelijk te klein voor John Coffey, aangezien veel liefhebbers ook buiten de tent een glimp probeerde op te vangen van de crowdsurf-taferelen, inclusief een rubberbootje. Zoals ze het zelf omschreven: "het was gekkenhuis!" Tanden en tenen sneuvelden tijdens de show van John Coffey.

>> Check alle 3 On Stage sessies

Ook kwam de Utrechtse band nog langs in de studio bij Eric. Ze speelden het nummer 'Romans' daar live, waarbij drummer Carsten het publiek op het veld helemaal meekreeg.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

John Coffey in de 3 On Stage container

Foto's John Coffey

Ster advertentie
Ster advertentie