Lowlands

Wat heb je tot nu toe gemist op Lowlands?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat heb je tot nu toe gemist op Lowlands?

We hebben er ruim twee dagen Lowlands opzitten en je kunt onmogelijk alles gezien hebben. Of je nu op het terrein of thuis zit. We zetten het even voor je op een rij.

Middenin Lowlands, we zijn ruim over de helft... Er is al zo veel gebeurd en er staat nog zo veel te gebeuren. Blijf rustig, want we hebben alle items, foto's, video's, optredens, alles voor je bewaard. Een kleine wegwijzer over wat je allemaal kunt checken.

3FM.nl doet verslag

Om echt niks te missen druk je de hele dag op refresh bij 3FM.nl met de radio aan. We verzamelen alles voor je en maken ook zelf toffe berichten, zoals...

>> Lowlands Festival-modemusts: wat moet je echt aan om er fashionable bij te lopen?
>> Wat was het Lowlandsgevoel ook alweer?

Highlights van de radio

Uren radio maken we met de leukste bijdrages van het veld en de diepste interviews in de studio. Check de hoogtepunten uit die uitzendingen.

>> Beluister alle highlights van de radio-uitzendingen

De gevoelige plaatjes

Onze fotografen Hans-Peter van Velthoven, Bullet-Ray van Olphen en Ben Houdijk schieten de hele dag fantastische plaatjes in Biddinghuizen. Geef je ogen eens de kost. Toe dan!

>> Bekijk alle foto's van zaterdag
>> Bekijk alle foto's van vrijdag

Video's van Lowlands

In de uitzending zitten leuke dingen die je misschien wilt ZIEN en daarnaast maken we nog filmpjes die we exclusively op de internets zetten.

>> Alle filmpjes vanaf Lowlands

3 On Stage-sessies

In de container naast de 3FM-studio worden vette, exclusieve sessies gegeven door de Lowlandsartiesten. Normaal gesproken is dit voor een select clubje mensen, maar nu kun je er ook van meegenieten. Gewoon thuis, vanaf de bank!

>> Bekijk alle sessies bij 3 On Stage

3VOOR12 op Lowlands

De VPRO is met 3VOOR12 ook aanwezig in Biddinghuizen en verzamelt een hele berg aan live-video's, schrijft verslagen van optredens en tikt over heel veel ander opmerkelijks. Waar je dat kunt zien? Bij hun op de site natuurlijk!

>> 3VOOR12 staat helemaal vol met toffe Lowlands-items

Ster advertentie
Ster advertentie