Live Box

La Roux werkte 3 jaar aan een album maar bracht 'm nooit uit

  1. Nieuwschevron right
  2. La Roux werkte 3 jaar aan een album maar bracht 'm nooit uit

Zes jaar na haar laatste album is ze terug: La Roux! Donderdag 13 februari was ze te gast bij Sanders Vriendenteam om de nieuwe single 'Automatic Driver' én hun knaller 'Bulletproof' te spelen.

"Het voelt heel goed, fijn om terug te zijn. Het duurde veel te lang", antwoord zangeres Elly Jackson op de vraag hoe het is om na zes jaar terug te zijn. Maar waarom heeft het zo lang geduurd? Volgens Elly lag dat aan de samenwerkingen waar zij niet tevreden over was: "Ik maakte dezelfde fouten als voorheen."

Vandaar dat zij ook drie jaar lang aan een album heeft gewerkt, dat vervolgens nooit uitgekomen is. "Ik heb constant gewerkt, niemand heeft alleen iets gezien." Maar nu is ze dus terug met haar nieuwe album Supervision.

La Roux - 'Automatic Driver'

Deze track gaat over het ontdekken van jezelf. Elly en haar ex beëindigden hun relatie van 10 jaar. Op dat moment begon ze met denken. Probeerde één van de twee te veel? Deed de ander dan niet genoeg? Degene die niet genoeg deed en het allemaal wel prima vond, dát is dus die automatische piloot waar in de titel naar gerefereerd wordt.

La Roux - 'Bulletproof'

Ster advertentie
Ster advertentie