Live Box

3FM-dj Sander verpest 3FM Talent-verrassing bijna voor Cookhouse

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Sander verpest 3FM Talent-verrassing bijna voor Cookhouse

De Haagse band Cookhouse werd vanochtend nog compleet onwetend uitgenodigd in de studio van 3FM. Ze kwamen een liedje spelen, maar wisten niet dat ze verrast zouden worden met de titel 3FM Talent van April. Tenminste... Als Sander het niet bijna verpest had.

Broers Jeroen en Ronald begonnen het project Cookhouse samen. Ze verzamelden een band om zich heen en de liedjes die ze samen schreven werden serieuze singles die zijn verzameld op hun eerste EP Love / Lust.

Interview

Sander: "Eigenlijk mag je deze vraag nooit stellen, maar in jullie geval doe ik het toch. Waar komt die bandnaam vandaan?" Daar is waar het allemaal is ontstaan, vertelt Jeroen. "Cookhouse is een Engelse vertaling voor de keuken. Dat is de plek waar we het liefst onze tijd doorbrengen. Daar ontstaat alles."

Aan het eind van het interview is het tijd voor de onthulling. "Waren jullie druk bezig met de soundcheck of hebben jullie een beetje meegeluisterd?" vraagt Sander voorzichtig. "Nee hoor we waren bezig met de muziek," antwoord de band. "Nou gelukkig maar, want anders hadden jullie al gehoord hoe ik per ongeluk een paar minuten geleden verklapte dat jullie 3FM Talen van April zijn!" Check de reactie hieronder!

'Choices'

Hun single 'Choices' hoor je deze maand extra vaak op 3FM, maar ze deden hem vanochtend ook alvast live. Je hoort ze vanuit onze 3FM Live Box!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie