Live Box

Donna Blue werd gedraaid door Elton John en stond nu in de 3FM Live Box

  1. Nieuwschevron right
  2. Donna Blue werd gedraaid door Elton John en stond nu in de 3FM Live Box

Vandaag kwam Donna Blue langs in de 3FM Live Box. Al eerder werden ze aangekondigd in het radioprogramma van Elton John en nu werden ze aangekondigd door 3FM-dj Sander Hoogendoorn. Het duo vertelde wat meer over hun inspiratie en speelde hun track 'Desert Lake' live.

"Really interesting"

En dan wordt opeens je nummer gedraaid bij Elton John. Sander vraagt zich af hoe hij dan aan hun nummer kwam, waarop Bart antwoordt: "Het is denk ik via iTunes op zijn bureau terechtgekomen en hij vond het vet. Dus toen heeft 'ie het gedraaid." Hij kondigde de track aan met: “This is a new song of Donna Blue and it’s really interesting."

In veel van Donna Blue's liedjes zitten namen van plekken over de hele wereld. Danique: “We houden heel erg van reizen en krijgen inspiratie van op een andere plek zijn.” Volgens Donna Blue mag je bij 'Desert Lake' denken aan de Joshua Tree Desert in de VS.

Luister hier het interview en 'Desert Lake' live:

Donna Blue op Eurosonic Noorderslag

Bart en Danique lieten vorig jaar al zien wat ze in huis hadden op het Noordelijke muziekwalhalla en dit jaar komen ze weer naar Groningen. Deze hele week kun je kaarten winnen voor Eurosonic Noorderslag. Wie weet zie jij over een week Donna Blue live, maar ook o.a. Duncan Laurence, Pip Blom en Snelle!

Ster advertentie
Ster advertentie