Live Box

YUNGBLUD live in de 3FM Live Box

foto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. YUNGBLUD live in de 3FM Live Box

Mark en Mai van de 3FM Ochtendshow zagen vanmorgen een positieve wervelwind voorbij trekken: YUNGBLUD was namelijk te gast in hun programma en speelde live 'The Funeral' en 'Don't Feel Like Feeling Sad Today' in de 3FM Live Box.

Rechtstreeks uit LA

YUNGBLUD kwam net uit Los Angeles gevlogen en kwam in de studio bij Mark en Mai zonder een enkel uur slaap, al was daar niks van te merken qua energie. Op 2 september komt hij met een nieuw album en dat moet natuurlijk gepromoot worden. YUNGBLUD: "Het album voelt als mijn hele spirit. Ik heb zoveel te zeggen voor de wereld. Ik ben zo enthousiast om het mensen te laten horen."

In oktober komt hij weer terug voor een show in Paradiso. YUNGBLUD: "Ik ben op zoveel plekken geweest in de wereld. Gigantische shows. Maar, voor deze tour wilde ik weer heel graag terug naar de kleine zalen zoals Paradiso voor een ouderwetse punkshow." Bekijk het interview hieronder.

Optreden in de 3FM Live Box

Zoals je kon zien, was het super gezellig in de studio. Dominic speelde natuurlijk een paar nummers in de 3FM Live Box en die kan je hieronder bekijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie