Live Box

Selah Sue speelt nieuwe track 'Pills' in de 3FM Live Box

  1. Nieuwschevron right
  2. Selah Sue speelt nieuwe track 'Pills' in de 3FM Live Box

Sanders Vriendenteam had vandaag Selah Sue te gast in de ochtendshow. De zangeres die dit jaar te vinden is op Pinkpop, speelde in de 3FM Live Box haar nieuwe single 'Pills'. Een nummer dat gaat over haar eigen worstelingen met antidepressiva. Ook speelde ze een cover van Kelis 'Trick Me', geheel in 00's thema.

'Pills'

Selah Sue brengt begin maart van dit jaar een nieuw album uit. Een van de nummers van haar nieuwe album is 'Pills'. Dit nummer is geschreven in de lockdown, toen de zangeres zich erg afgevlakt voelde. Ze slikte al 14 jaar antidepressiva maar besloot na het schrijven van dit nummer hiermee te stoppen. Ze vertelt dat het haar tegenhield om echt diep te gaan en dat ze blij is dat ze nu meer voelt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Trick Me'

Naast haar eigen single speelde ze ook een cover. Speciaal in thema van 00's Request heeft de zangeres gekozen voor 'Trick Me', een klassiekertje van Kelis. Voor haar is Kelis het toppunt van sexyness en als er iets is waar de zangeres graag op danst is het wel de muziek van deze zangeres.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In maart dit jaar brengt Selah Sue een nieuw album uit genaamd 'Persona'. De zangeres is erg open over haar mentale gezondheid en volgt 'voice dialoge therapie'. Het album is gebaseerd op deze therapie. Ieder nummer is geschreven vanuit een andere persoonlijkheid.

Ster advertentie
Ster advertentie