Live Box

S10 doet 'Laat Mij Niet Gaan' live bij 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. S10 doet 'Laat Mij Niet Gaan' live bij 3FM

S10 kwam langs in de 3FM Live Box! Ze vertelde over haar Edison-nominatie én speelde een 'Laat Mij Niet Gaan' van haar album Snowsniper.

Edisons

Stien, ofwel S10, werd onlangs genomineerd voor de Edison in de categorie alternative. Ze had het niet verwacht, maar vindt het wel "heel sick" en dat is het zeker! Ook kwam afgelopen week een documentaire van 3voor12 uit over de 19-jarige muzikante. Die zie je onderaan deze pagina.

'Laat Mij Niet Gaan', live bij 3FM

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

S10: Storm om mij heen

In de documentaire 'S10: Storm om mij heen' zien we hoe Stien jarenlang worstelt met stemmen in haar hoofd, terecht komt in een psychiatrische instelling en hier uiteindelijk weer haar weg uitvindt. Een verleden waar ze tot op vandaag nog iedere dag mee moet dealen en iets wat duidelijk terug te horen is in haar eigen muziek.

"Ik vind het belangrijk om mijn verhaal te vertellen omdat er nog veel misstanden zijn in de psychiatrie", zegt Stien er zelf over. "Het gaat goed met me, ondanks alle narigheid heb ik de draad opgepakt. Ik hoop hiermee het gesprek op gang te brengen over geestelijke gezondheidszorg."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie