Live Box

3FM Talent Personal Trainer speelt 'The Lazer' in de 3FM Live Box

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Talent Personal Trainer speelt 'The Lazer' in de 3FM Live Box

Muzikaal collectief én 3FM Talent Personal Trainer kwam langs bij Mark en Rámon in Ochtendshow om de vernieuwde versie van hun track 'The Lazer' in de 3FM Live Box te spelen. Het origineel kwam in 2019 al uit, maar is dit jaar even opgepoetst en opnieuw uitgebracht. En ook deze vernieuwde versie, klinkt live fantastisch. De debuutplaat van de groep verschijnt op 4 november en is de opvolger van hun EP Gazebo.

Personal Trainer

Het debuutalbum van de alternatieve band uit Amsterdam gaat Big Love Blanket heten en belooft een zeer eigen geïnspireerde sound te bevatten. Personal Trainer staat bekend als een uitzonderlijke band en het levendige optreden van vandaag bevestigt dit evenmeer.

De band is gestart onder leiding van Willem Smit en heeft altijd bestaan uit verschillende formaties. "Deze konden wel eens wisselen tussen de 11 en 3 bandleden. Het idee was om als een live band simpele liedjes te maken met verschillende muzikanten." Sinds twee jaar bestaan ze echter uit een vaste bezetting van inmiddels 7 personen. In deze formatie is Personal Trainer ook flink de festivalweides afgegaan afgelopen zomer. Zo stonden ze bijvoorbeeld op Best Kept Secret, Welcome To The Village en Down The Rabbit Hole.

In november trekt de band door Nederland als support van De Staat en verwacht volgend jaar met een eigen tour te komen. Check de live versie van 'The Lazer' in de 3FM Live Box hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Top 1003 van deze eeuw

Deze week kun je stemmen op de 3FM top 1003 van deze eeuw. De track die volgens frontman Willem Smit niet kan missen op deze lijst is 'A Cold Freezin' Night' van The Books. "Een beetje een pompliedje van een duo uit New York die typische samples van geluiden uit het dagelijks leven omzetten in een lekker ritme."

Zelf invloed hebben op de lijst? Stem hier op de 3FM Top 1003 van deze eeuw!

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie