Live Box

Bökkers speelt dit weekend 2 keer op Zwarte Cross

  1. Nieuwschevron right
  2. Bökkers speelt dit weekend 2 keer op Zwarte Cross

Hoe begin je een dag het best? Met taart! Hendrik Jan werd dinsdag 42 en dat moet natuurlijk even gevierd worden. En dat doet Bökkers ook nog met twee shows op de Zwarte Cross dit weekend!

De magie van Zwarte Cross

Op donderdag openen ze het festival en zaterdagavond volgt er nog een eigen show op de Zwarte Cross. Wat maakt dit festival nou zo tof? Sander vroeg het Hendrik Jan en kreeg een meer dan compleet antwoord: "Op de Zwarte Cross komt cross, theater, muziek, stunts, spektakel en gezelligheid zonder moeite bij elkaar. Er is voor elk wat wils, maar zonder dat het een Libelle zomerweek wordt! Als je in de theatertent staat voelt het gewoon nog steeds alsof je op de cross bent, alles komt leuk samen."

Bökkers goes ballad

Voor hun nieuwste nummer heeft Bökkers alles uit de kast getrokken: het is een liefdesliedje, compleet met strijkers! 'Kold Bloed' lag al een paar jaar op de plank, vertelt Hendrik Jan: "Ik schreef er elk jaar een coupletje bij! We wisten eerst niet zo goed of het een Bökkers-liedje was, maar ik heb 't zelf geschreven. Dus ja, dan is het een Bökkers-liedje!"

Video niet beschikbaar

3FM x Zwarte Cross

De Zwarte Cross staat op punt van beginnen en 3FM is aanwezig om verslag te doen van het festival in Lichtenvoorde! Volg onze socials voor all things Zwarte Cross.

Ster advertentie
Ster advertentie