Live Box
BNNVARA

Sue The Night speelt titeltrack voor de film Rafaël live bij 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Sue The Night speelt titeltrack voor de film Rafaël live bij 3FM

Wát een gezellige ochtend was het! Sue The Night kwam langs bij Sanders Vriendenteam en speelden hun mooie nummer 'Like Snow' die ze speciaal voor de film Rafaël maakten.

Nieuwe EP

"Het is lang geleden dat we elkaar hebben gesproken, Suus." begint Sander. "Ja op Best Kept Secret heel even maar toen was je een beetje dronken haha," zegt ze lachend terug. Nou gelukkig is dat deze ochtend niet het geval. Zeker voor de frontvrouw van Sue The Night, want die groeit sinds kort een kleine baby in haar buik.

Sue The Night is terug met muziek. En niet zomaar muziek... Speciaal voor de film Rafaël maakten ze een complete EP. "Ik had de film gezien en vond hem echt heel erg mooi. Het was ook maar goed dat ik toen nog niet zwanger was want het gaat over een zwanger meisje die haar vriend achter moet laten in een oorlogsgebied."

Interview

Sue The Night - 'Like Snow'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Live

Ondanks een groeiende buik gaan Suus en haar band gewoon nog even op tour. Mocht je er heen willen, moet je er wel wat voor over hebben. Ze doen namelijk vier shows in Duitsland waaronder Keulen en München.

Ster advertentie
Ster advertentie