Live Box

De Likt doet fantastische bluegrass versie van 'Ja Dat Bedoel Ik'

  1. Nieuwschevron right
  2. De Likt doet fantastische bluegrass versie van 'Ja Dat Bedoel Ik'

De Likt staat dit jaar op Pinkpop dus daarom was de Pinkpop Prepartyweek bij 3FM-dj Domien niet compleet zonder deze Rotterdamse helden. Hun energieke muziek staat natuurlijk garant voor een feestje, maar zelfs in een bluegrass genre weten deze helden te rocken.

'Zelf Doen'

De Likt heeft het in hun nummers vaak over gebeurtenissen die ze hebben meegemaakt. En dat zijn er nogal wat! Zo heeft zanger Jordy in Antwerpen wel eens een rendez-vous gehad met een shemale, werd hij gebeten door de pitbull van een pooier en leverde een straatgevecht hem een gebroken nek op.

In 'Zelf Doen' gaat het vooral over een wild uitgaansleven. Een veel algemener onderwerp, maar door de combi van elektronica, rap en Jules Deelder (jawel) is de track absoluut niet saai! Bij Domien doen ze 'm live, als ware een heel fijn voorproefje op Pinkpop.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Domien Genremachine

Ook gaven ze een slinger aan de Domien Genremachine en speelden ze hun hit 'Ja Dat Bedoel Ik' in een bluegrass versie. En ja, wat was het toevallig dat ze bluegrass trio de Leadbeaters mee hadden genomen... haha.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rotterdam Bluegrass Festival

Kan je geen genoeg krijgen van De Likt maar heb je geen kaartjes voor Pinkpop kunnen fixen? Samen met het bluegrass trio de Leadbeaters staan ze op 22 juni op het Rotterdam Bluegrass Festival. En niet alleen gooien ze hun eigen nummers in zo'n heerlijk jasje, ze hebben ook samen met elkaar nieuw materiaal geschreven.

Ster advertentie
Ster advertentie