Live Box

Miss Montreal over break-ups: "ik moest echt aan mezelf gaan werken”

  1. Nieuwschevron right
  2. Miss Montreal over break-ups: "ik moest echt aan mezelf gaan werken”

Miss Montreal was vanmorgen te gast in Sanders Vriendenteam om haar nieuwe track 'Een stap terug' te spelen én om de veiling van 3FM Serious Request: The Lifeline te openen.

Miss Montreal is terug. En in het Nederlands! Dat was wel even wennen en de muziek komt dan ook harder binnen. Sanne zegt: “Ik heb wel door dat als ik het nu zing, dan is het wel zo direct dat je snel voelt dat het je raakt.”

Het lag altijd aan de ander

’Een stap terug’ gaat over een break-up. Het liep steeds fout in de relaties van Miss Montreal en Sanne dacht eerst dat het altijd aan de ander lag. “Ik stond een beetje stil qua emoties.” Ze deed voorheen mentaal niks aan zichzelf. Nu is ze heel happy en kijkt ze anders terug op die momenten. “Het was toch wel steeds mijn fout en ik moest echt aan mijzelf gaan werken” voegt ze toe. Met deze emotionele rust was het tijd voor Sanne om daar een mooie tekst over te schrijven.

Wil jij het optreden van Miss Montreal in de 3FM Live Box checken? Dat kan hier!

‘Being Alone At Christmas’ in de 3FM Live Box

Deze week doet elke artiest die te gast is in de 3FM ochtendshow een kerstcover. Sanne doet gewoon haar eigen liedje ‘Being Alone At Christmas’. Dit optreden vind je hieronder.

3FM SR19 veiling geopend

Aan Miss Montreal ook de eer om de 3FM Serious Request: The Lifeline veilingsite te openen. Wil je bijvoorbeeld een gesigneerde foto van Billie Eilish, rappen met Snelle óf bijvoorbeeld een uniek autoconcert van Sanne? Je vindt de meest unieke items of ervaringen door op de knop hieronder te klikken. De site wordt continue aangevuld, dus blijf hem checken!

Ga naar de veiling

Ster advertentie
Ster advertentie