Interview

Stella brengt een liefdesode aan het lelijke in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Stella brengt een liefdesode aan het lelijke in de 3FM Live Box

'VoorAan' is dé plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie en Olivier laten je iedere maandag t/m donderdag tussen 22.00 en 01.00 kennismaken met de nieuwste releases en grootste beloftes. Dit keer met de 90s geïnspireerde soft-grunge van Stella.

Paradiso

Het Amsterdamse viertal heeft recent weer een mijlpaal achter de rug. Ze hebben namelijk hun eerste show in Paradiso gespeeld! Deze ging hand in hand met een exclusieve 7" vinyl release van de Paradiso Vinyl Club. Een enorm chaotische avond, want in de grote zaal ernaast knalde die avond namelijk de pompende R&B-pop van de Sugababes. "Allemaal één pot nat", grapt zangeres Tosca.

Iets wat heel vies en lelijk is

De nieuwe EP 'I love you, fish' is al even uit. Tosca licht toe dat de EP een liefdesode is aan iets wat, zoals een dode vis, eigenlijk heel vies en lelijk is. Ze stelt dat liefde geromantiseerd is en het ook mooi is om dat aan iets te geven wat min of meer waardeloos is. Met duidelijke inspiraties uit alternatieve 90s acts als PJ Harvey, The Cranberries en Sonic Youth geeft de EP een zieltje aan twijfels, Tinderdates en de eerdergenoemde dode vis.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Benieuwd naar Stella's optreden in de 3FM Live Box? Check hem dan hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie