Interview

Adriaan Persons verleidt de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Adriaan Persons verleidt de 3FM Live Box

'VoorAan' is dé plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie en Olivier laten je iedere maandag t/m donderdag tussen 22.00 en 01.00 kennismaken met de nieuwste releases en grootste beloftes. Dit keer met de charmante pophits van Adriaan Persons.

Studiowerk

Voor oplettende luisteraars is Adriaan geen onbekende. Je kunt hem namelijk al kennen als de voormalig toetsenist van Rondé! Na uit de band te stappen namen zijn plannen echter een interessante wending. Oorspronkelijk was zijn plan namelijk om enkel studiomuzikant en producer voor andere artiesten te worden. Na echter zijn nieuwe track 'Vanavond Komt Ze Naar Mij' geschreven te hebben kreeg Adriaan een realisatie. Hij zou het zichzelf namelijk nooit vergeven om dit nummer niet onder zijn eigen naam uit te brengen. Zo breidde hij zijn carrière als studiomuzikant tóch uit naar die van een solo-artiest.

3FM Talent

In een zeldzame wending overkwam Adriaan iets wat niet veel artiesten hem na kunnen zeggen. Hij is namelijk niet één, maar twee keer vernoemd tot 3FM Talent! Na vernoemd te worden gedurende zijn tijd bij Rondé heeft hij nu ook met zijn soloproject de titel te pakken. De band verraste hem hiermee in een persoonlijke boodschap. Zie hiervoor het bovenstaande fragment.

Benieuwd naar Adriaans volledige optreden in de 3FM Live Box? Check hem dan hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie