Interview

Joël Domingos scoort met melancholische pop bangers in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Joël Domingos scoort met melancholische pop bangers in de 3FM Live Box

'VoorAan' is dé plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie en Olivier laten je iedere maandag t/m donderdag tussen 22.00 en 01.00 kennismaken met de nieuwste releases en grootste beloftes. Dit keer met charismatische alleskunner Joël Domingos.

Kameleon

Joël is een muzikale kameleon. Door te jongleren tussen indiepop, R&B en hip-hop bewijst hij dat ook weer met zijn nieuwste track: ‘Houden van Mij’. Laat je echter niet misleiden. Ondanks de kleffe titel is het geen generieke liefdesballad. Zelfs van melancholische teksten en lastige onderwerpen weet hij namelijk een banger van een dansbare poptrack neer te zetten.

Dromers Slapen Niet

‘Dromers Slapen Niet’: zo heet het aankomende debuutalbum waar Joël hard mee bezig is. Dus wat is de rode draad die die titel suggereert? Volgens Joël gaat het om niet met de menigte mee te gaan en altijd je eigen ding te doen. Op jonge leeftijd werd hem natuurlijk vaak verteld wat hij wel en niet moest doen, maar deze aanpak werkte voor hem niet. Hij volgt liever zijn eigen pad, en dat is maar goed ook. Met het volgen van de regels kom je tenslotte niet in het voorprogramma van Antoon terecht.

Quote

“School snapte ik nooit zo goed, waarom moet ik dingen leren die ik nooit meer ga doen? Ik wil mijn eigen plan trekken.”

Joël Domingos

Benieuwd naar Joël zijn tracks 'Houden Van Mij' en 'Beetje Vrijheid'? Check de sessie in de 3FM Live Box dan hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie