Interview
NTR

Jungle: "We spelen op Lowlands voor de achtbanen"

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Jungle: "We spelen op Lowlands voor de achtbanen"

Over drie weken is het zover: Lowlands! En alweer voor de derde keer in de geschiedenis van het festival is Jungle op de line-up te vinden. Met nieuwe muziek dit keer: 3FM-dj Vera Siemons sprak Josh en Tom over hun nieuwe tracks 'Good Times' en 'Problemz'.

Op zoek naar de perfecte zomersoundtrack? Zoek dan niet verder: 'Good Times' en 'Problemz', de twee gloednieuwe liedjes van Jungle, zijn ideaal voor zonnige zomerdagen. Het Engelse duo is in topvorm op deze twee nieuwe catchy liedjes vol inspiratie uit de jaren '70, klaar om gespeeld te worden op volle festivalvelden. Zoals bijvoorbeeld Lowlands, waar de band dit jaar voor de derde keer zal spelen.

Achtbaan

3FM-dj Vera Siemons sprak Josh Lloyd-Watson en Tom McFarland van Jungle backstage bij de Amsterdamse concertzaal AFAS Live voorafgaand aan hun uitverkochte show. In dit interview praten Tom en Josh over hun nieuwe tracks, hun ambitieuze liveshow, en hoe chill het is om op een festival te spelen met een pretpark vol achtbanen naast de deur.

Kijk het hele interview hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vera On Track

Vera Siemons presenteert elke zaterdag- en zondagavond het programma Vera On Track op NPO 3FM, van 19:00​​​ uur tot 22:00​ uur. Luister voor de beste nieuwe muziek, het laatste festivalnieuws en interviews die je een kijkje achter de schermen geven van je favoriete festivals en artiesten!

Ster advertentie
Ster advertentie