Interview

Master Peace brengt een aanstekelijke dosis 'indie sleaze' naar de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Master Peace brengt een aanstekelijke dosis 'indie sleaze' naar de 3FM Live Box

'VoorAan' is dé plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie en Olivier laten je iedere maandag t/m donderdag tussen 22.00 en 01.00 kennismaken met de nieuwste releases en grootste beloftes. Dit keer met de terugkeer van 'indie sleaze' met Master Peace.

"Indie sleaze" is terug!

Iedereen was enthousiast over zijn optreden op Eurosonic Noorderslag. Met vergelijkingen aan acts als The Prodigy en LCD Soundsystem weet de Britse Master Peace een energieke live ervaring met zich mee te brengen die in zijn eigen woorden "gnarly and naughty" is. Met een heerlijk jong geluid wat uit een combinatie van indierock met een vleugje dance bestaat belooft hij de indiewereld helemaal op zijn kop te zetten en de nieuwe (en oude) generatie spontaan aan het dansen te krijgen.

Bij VoorAan vertelt hij over zijn inspiraties en ambities om een sound terug te brengen die we stiekem allemaal weer even nodig hebben.

Energie!

Voor wie eerder een show bij heeft mogen wonen is het geen geheim dat Master Peace een ongeëvenaarde energie en intensiteit met zich meebrengt op het podium. Met aanstekelijk charisma en swingende moves weet hij je, of je het nou wil of niet, aan het springen te krijgen. Hij vertelt hoe deze constante drive om alles 110% te geven in de studio toch net niet altijd even handig is. Bij opnames voor een plaat, waarvan er binnenkort overigens óók een nieuwe aankomt, is het vaak immers de kunst om jezelf nét een beetje in te houden om de mooiste vocals in te zingen. Vooral wanneer het stiekem zo verleidelijk is om compleet all out te gaan als bij de soort muziek die Peace maakt.

Benieuwd naar de energie en aanstekelijke moves in kwestie? Check dan het optreden met de tracks 'Start You Up' en 'I Might be Fake' hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie