Interview

Janet Livv pompt de 3FM Live Box vol met Drum & Bass

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Janet Livv pompt de 3FM Live Box vol met Drum & Bass

'VoorAan' is dé plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie en Olivier laten je iedere maandag t/m donderdag tussen 22.00 en 01.00 kennismaken met de nieuwste releases en grootste beloftes. Dit keer met de drum & bass bangers van Janet Livv.

Popronde

Het is 9 september en Popronde 2023 is in Nijmegen eindelijk weer van start gegaan. Om 23:00 stipt in de kelder van Club NDRGRND is het dan zover: Janet Livv start haar eerste set van de festivalreeks. Ergens in de krappe, donkere zaal staat 3FM-dj Jamie klaar om een show te zien die haar compleet weg gaat blazen. Nu vier Popronde optredens later speelt ze niet in een kelder of bibliotheek, maar in de 3FM Live Box.

Tijdloze achtervolging

Janet (22) haar inspiraties zijn haar op de arm geschreven. Met vocals a la Charli XCX, rondzwevende instrumentals die zo van Pinkpantheress hadden kunnen zijn en een aesthetic die zich meer dan thuis zou voelen in de UK garage scene ademt haar sound een en al heerlijke drum & bass met dat zwoele poprandje als kers op de taart. Ze stelt zo ook dat de recente mainstream comeback van het genre te danken is aan hoe tijdloos het genre eigenlijk is.

Quote

"Drum & bass blijft je achtervolgen. Het klinkt ook een beetje zo eigenlijk."

Janet Livv

Benieuwd naar Janet Livv's optreden in de 3FM Live Box? Check hem dan hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie