Interview

Flaire toont flaire in de 3FM Live Box

foto: Flairefoto: Flaire
  1. Nieuwschevron right
  2. Flaire toont flaire in de 3FM Live Box

'VoorAan' is dé plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie en Olivier laten je iedere maandag t/m donderdag tussen 22.00 en 01.00 kennismaken met de nieuwste releases en grootste beloftes. Dit keer met zwoele Haagse pop van Flaire.

Lowlands

Afgelopen zomer begon de bal ineens héél snel te rollen voor Haagse popformatie Flaire. Één van hun tracks werd namelijk ineens voor een stampvolle Bravo gedraaid tijdens het nachtelijke DJ-programma op Lowlands! Na sindsdien steady in populariteit te blijven groeien is de groep een nieuwe muzikale kant op gegaan. Zo is het geluid een stuk pop-georiënteerder geworden en bewegen ze zich langzaam weg van de elektronische sound waar ze mee begonnen zijn.

Maan

Aan de vergelijkingen valt bijna niet meer te ontkomen, ze liggen immers ook wel een beetje voor de hand. De groep wordt zo namelijk al de nieuwe Goldband genoemd. De vraag luidt dan natuurlijk logischerwijs ook al: Wie wordt hun Maan? Veel kunnen ze daar nog niet over zeggen, maar ze hinten naar iemand met de letter R. Natuurlijk kunnen we nog niet te snel conclusies trekken, maar zou het hier niet om Roxy Dekker kunnen gaan? Er is maar één manier om daar achter te komen en dat is door toch nog even geduldig te zijn.

Wat we tot die tijd wél kunnen doen is het optreden van de groep in de 3FM Live Box terugkijken. En laat dat nou net hieronder te doen zijn! Check hieronder Flaire's optreden van hun track 'De Kans':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie