HUMAN

De 7 soorten slechte verliezers

  1. Nieuwschevron right
  2. De 7 soorten slechte verliezers

We kennen/zijn er allemaal wel eentje.

Slechte verliezers, je hebt ze in alle soorten en maten, ook al ontkennen ze het vaak. Hieronder volgen er zeven, inclusief de symptomen zodat je ze kunt herkennen. Handig!

(Cristiano Ronaldo stak zijn afgrijzen niet onder stoelen of banken toen Messi een paar jaar geleden er met de Gouden Bal vandoor ging)

#1. De neppies

Stilletjes verwerken ze hun verlies terwijl ze vriendelijk naar je lachen, maar dat lachen doen ze met hun mond en niet met hun ogen. Vaak gaan ze weg zonder iets te zeggen, maar je zult nooit van ze horen dat ze het niet leuk vonden om van je te verliezen.

#2. De neeeeeeeee-ers en waaaaaaaaaarom-ers

Ze gooien nog net niet het bord van tafel, maar hoe ze hebben kunnen verliezen is ze een raadsel. Het bord lag scheef, de dobbelsteen was magnetisch of iedereen speelde vals. Vaak duurt het nog even voordat ze weten waarom ze precies verloren hebben.

Dit nadenken gaat vaak in combinatie met wanhopige hoofdbewegingen en met het handen in het haar. Geef ze even, ze draaien wel weer bij.

#3. De agressieve verliezer

Deze zijn moeilijk te herkennen. Tip: let op de rondvliegende spullen en eventuele agressieve gebaren.

#4. De revengers

Verloren? Niets daarvan, nog een potje. En nog een potje. En nog een. EN NOG EEN. Net zolang tot ze winnen. Houd je vast, dit gaat een lange avond worden.

#5. De huilers

Ja hoor. De wedstrijd is nog niet eens afgelopen of er lopen al dikke tranen over hun wangen. Of ze winnen of ze huilen, er zit niets tussenin. Vergeet dus vooral niet om zakdoekjes bij de hand te hebben. Succes!

#6. De STOP MET TIJDREKKEN-schreeuwers

‘STOP MET TIJDREKKEN, JA SCHEIDS GEEF ZE DAN ROOD, EN NU IS HET AFGELOPEN, HIER MET DIE BAL. KINDERACHTIG HOOR’. Je kent het wel.

#7. De scheidwijzers

Het is de schuld van de scheidsrechter. Altijd. Dit uiten ze dan ook vaak in een bepaalde vorm van woede.

Oke, wees eens eerlijk: Welk type ben jij?

Ster advertentie
Ster advertentie