HUMAN

6 no-go's tijdens het zoenen

  1. Nieuwschevron right
  2. 6 no-go's tijdens het zoenen

Deze type zoeners laat je liever niet toe in je heilige domein. "No French kiss for you."

#1 De wasmachine

Je tong vroeg niet om een wasbeurt, maar toch heb je het gevoel dat centrifuge, standje 1500, bij hem/haar aanstaat.

#2 De monotone zoutzak

Zoenen is een beetje als het dansen van de tango. Je speelt op elkaar in als dansduo. En zoals we allemaal weten, is een goede dans niks zonder variatie. Een beetje fast. Dan juist weer een beetje slow.

Jouw 'danspartner' heeft echter een standje 'Macarena' aangezet en herhaalt ongeremd dezelfde beweging. Boring.

#3 De rotte appel

Hoe dichter je bij iemand komt, hoe beter je iemands eau de parfum kunt ruiken. Een beetje jammer als hij of zij er een niet al te frisse adem heeft. Kauwgompje, mondwater, iets?!

#4 De piranha

Dit type persoon vindt jou om op te vreten. Letterlijk, want zij/hij gebruikt niet alleen zijn tong om dat duidelijk te maken. Toegeven, een beetje speels bijten kan geen kwaad. Maar als iemand je lippen afkluift als een kippenboutje moet je op gaan passen.

#5 De slobberhond

Woef! Deze persoon beperkt zich niet tot je lippen, maar wil het liefst je hele gezichtsveld verkennen. Gevolg: een flinke lebber, waar de hond van de buurman niet voor onderdoet. Maak hem/haar maar vlug duidelijk dat je geen Magnum bent.

#6 De deepthroater

Deze persoon is bijzonder nieuwsgierig naar je maagsappen, want zijn/haar tong gaat meteen als onderzeeër de diepte in. Misschien vindt deze persoon dat heel leuk, maar jij moet half kokhalzen. Blergh.

Ster advertentie
Ster advertentie