HUMAN

Dit zijn de 6 nieuwe shows op YouTube

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit zijn de 6 nieuwe shows op YouTube

Bekende tv- en muziek-sterren als Ellen DeGeneres, Kevin Hart en Katy Perry gaan een show voor YouTube maken. De videodienst hoopt met de shows nóg meer kijkers te trekken. Dit zijn de zes nieuwe shows (en één liveshow) die je gratis (maar mét reclame) kunt gaan bekijken.

De nieuwe shows zullen gewoon op YouTube te zien zijn, ingeleid door reclame. Dat is anders dan de programma’s op YouTube’s abonneekanaal Red. Daar kun je tegen een maandelijks bedrag door de streamingdienst geproduceerde shows bekijken. Met de nieuwe programma’s wordt het geld verdiend door advertenties, zoals met vrijwel alle andere video’s op YouTube.

#1. Kevin Hart: What the Fit?

De kleine comedian ken je misschien van films als Ride Along, Get Hard of zijn stand up-komedie. Hij is misschien wel de grootste Amerikaanse stand up-comedian van dit moment, dus zijn show What The Fit? zal flink wat humor bevatten. Elke week gaat Hart samen met beroemdheden en YouTube-sterren een hippe fitness-trend uitproberen.

#2. I Am: Demi Lovato

Zangeres Demi Lovato werkt aan een nieuw album en dat wordt gefilmd. In I Am: Demi Lovato laat ze zien hoe ze haar album schrijft en opneemt. Ook de voorbereiding op haar wereldtournee wordt meegenomen in de show. Voor muziekliefhebbers.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

#3. Good Mythical Morning

Duo Rhett en Link zijn al retepopulair door hun jarenlange ervaring op YouTube. Ze maken Good Mythical Morning al, maar de nieuwe show wordt langer en dus nog voller met stunts, uitdagingen en humor.

#4. Best.Cover.Ever.

Een show met een Nederlands tintje, want mede-geproduceerd door Endemol van John de Mol. In Best.Cover.Ever. gaat rapper Ludacris op zoek naar muzikaal talent over de hele wereld. Via YouTube natuurlijk. Covers kunnen hier worden ingestuurd en de uiteindelijke winnaar gaat een duet zingen met een internationale superster.

#5. Ellen’s Show Me More Show

Meer gericht op het Amerikaanse publiek: een kijkje achter de schermen bij de Ellen DeGeneres Show in de Show Me More Show. De enorme populaire talkshow gaat een stapje verder en laat je zien wat er rondom de show gebeurt. Met natuurlijk veel sterren, die normaal te gast zijn in de tv-shows.

#6. The Super Slow Show

Ook al bekend van YouTube: Davin en Dan, beter bekend als de The Slow Mo Guys. Bekend van hun euhm… slow-motion filmpjes natuurlijk! Wetenschap, explosies en traagheid, alles komt samen in hun nieuwe The Super Slow Show.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

#Bonus. Katy Perry Live Special

Niet echt een nieuwe show, want deze special is slechts éénmalig. Katy Perry zal live vertellen over haar wereld, nieuwe album, tournee en alles wat je maar wilt weten. Een show vol verrassingen, belooft YouTube.

Ster advertentie
Ster advertentie