HUMAN

Leer presenteren en interviewen van een échte pro

  1. Nieuwschevron right
  2. Leer presenteren en interviewen van een échte pro

Is het jouw GROTE droom om voor de camera te staan en mensen het hemd van het lijf te vragen, MAAR weet je nog niet precies hóe dat moet? Joram Kaat, BEAM-host, 3FM-dj en een van de presentatoren van 3FM Tussenuur, geeft op vrijdagochtend 15 maart een exclusieve workshop Presenteren en Interviewen op Youtube, en jij kan daar bij zijn!

In een kleine twee uur legt Joram jou de fijne kneepjes van het vak uit en mag je jouw learnings vervolgens direct uittesten op een échte artiest. Jawel. Meld je hieronder direct aan. Er zijn maar een paar plekjes beschikbaar!

Sanders Vriendenopvang

Deze workshop is onderdeel van Sanders Vriendenopvang, die hij organiseert in skatepark Pier 15 in Breda. Dit gebeurt op vrijdag 15 maart, de dag dat het complete onderwijs staakt. Basisscholen, middelbare scholen, mbo’s, hbo’s en universiteiten sluiten hun deuren om een signaal af te geven aan Den Haag. De werkdruk is te hoog, salarissen moeten omhoog en er is een tekort aan docenten. 3FM-dj Sander & friends, waaronder wij van Tussenuur en Joram dus, steunen deze staking en organiseren daarom een dag zodat jij niet thuis op de bank hoeft te blijven zitten.

Line-up

Teske, De Likt, Douwe Bob, Call It Off komen naar Breda om op te treden. Er is een silent disco met DJ The Boy Next Door en Mental Theo komt live de 10 minuten mix draaien.

Meer workshops

Joram is niet de enige die een workshop organiseert. Ook Drummakid, Abbey Hoes, rapper Snelle, Kinderen voor Kinderen en Cas uit Heel Holland Bakt zijn van de partij. Klik hier voor meer info.

Ster advertentie
Ster advertentie