HUMAN

Wie is volgens jou de politicus van het jaar?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wie is volgens jou de politicus van het jaar?

Snappen ze 't een beetje, daar in Den Haag?

>> Stem hier op de Beste Politicus van 2016


Beste bladiebla

Het is december, de maand waarin wordt teruggekeken op het jaar dat achter ons ligt. Alle belangrijke nieuws- en sportmomenten worden nog eens herkauwd, lijstjes worden gemaakt van de beste films en muziek en prijzen worden uitgedeeld voor 'beste dit' en 'mooiste dat'.

Zo verkiest actualiteitenrubriek EenVandaag in december altijd de beste politicus van het jaar. Welke volksvertegenwoordiger maakte het afgelopen jaar de meeste indruk? Winnaars van deze prijs vinden de award een bekroning op hun werk, verliezers doen de verkiezing af als een nietszeggend iets.


(TimVandaag vlogt over de Politicus van het Jaar)

Andere boeg

Maar wat nou als je het over een andere boeg gooit en aan jongeren vraagt wie de beste politicus van het jaar is? Krijg je dan een een heel ander beeld dan als je het aan volwassenen vraagt? Dat willen onze vrienden van JijVandaag, het jongerenpanel van EenVandaag, dus weten.

Doe hen en ons daarom een plezier en breng daarom je stem uit. Je hoeft je niet aan te melden, je kunt gewoon stemmen. En ja, je kunt dus ook op één van onze favorieten, Ancilla van de Leest, stemmen. En als je dan toch bezig bent, geef meteen antwoord op vragen hoe jij het liefste communiceert: online of offline.

Dus. En. Zo.
>> Stem hier op Ancilla De Beste Politicus van 2016
>> Lees hier ons interview met De Beste Politicus van 2016 Ancilla
>> Wist jij dat je fokking goed bent met geld?!
>> 4 op de 5 jongeren vindt zwarte piet niet racistisch

Ster advertentie
Ster advertentie