HUMAN

Nooit geen lame ass kantoorbaan voor jou!

  1. Nieuwschevron right
  2. Nooit geen lame ass kantoorbaan voor jou!

STOP met wat je aan het doen bent, smijt je huiswerk in de prullenbak of geef het aan je hond. Deze 7 maffe banen zijn supervet en maken je stinkend rijk.

Vroeger was het makkelijk, je hoefde alleen maar te roepen: BEROEMD! RIJK! ASTRONAUT! BRANDWEERMAN! JUF! Nu moet je ineens nadenken over welk profiel je gaat kiezen (of je hebt het al gedaan), studiekeuzetesten maken en open dagen bezoeken: shit’s getting real.

Als je het nou echt niet weet, maar je bent én op zoek naar avontuur én je wil veel geld verdienen, dan heb je hier zeven bruikbare tips.

1. Meubilair-tester

Met deze job word je hangend rijk. Sommige winkels willen er honderd procent zeker van zijn dat hun stoelen en banken écht comfi zijn, en jij kan straks de persoon zijn die dit gaat testen.

Je zit de hele dag met je luie reet op de lekkerste stoelen en banken en schrijft er een leuk verhaaltje over. Hoeveel verdien je? Wel bijna 2.000 euro per maand!

2. Crime scene-schoonmaker

(Bron)

Ben je enorme fan van CSI, heb je een sterke maag en niet vies van lugubere omstandigheden? Dan is deze baan echt iets voor jou.

Als iemand is omgelegd, word jij gebeld om bloed uit het tapijt te boenen en hersenrestjes van de muur te vegen. Een baan waar veel mensen van moeten overgeven, en daarom verdient het best goed, wel 2.500 ekkies per maand!

3. iMax scherm-boener

Als je nou wél vies van bloed bent, hebben we nog andere bizarre schoonmaakbaantjes voor je in de aanbieding. Wat dacht je bijvoorbeeld van het schoonmaken van iMax schermen?

Deze bioscoopschermen zijn mega groot, en kosten dus behoorlijk wat bloed, zweet en tranen om te poetsen. Intussen stroomt het geld binnen: 3.400 euro per maand!

4. Dierenvoeding-proever

(Bron)

Yep, inderdaad. Bij sommige winkels, zoals warenhuis Mark & Spencer, is er een speciale baan om honden- en kattenbrokken te proeven. Jammie!

Je proeft of het vlees in het voer écht vlees is, en geen vieze pens, slachtresten of karkassen! Goor! Gelukkig kun je er wel 2.400 per maand mee verdienen.

5. Professioneel knuffelaar

Lekker met iemand knuffelen en flink cashen tegelijk? In Nederland is de allereerste knuffelpraktijk geopend. Iedereen die toe is aan een vette, warme, geruststellende of troostende knuffel kan dat hier halen.

Als knuffelaar houd je je klanten lekker stevig vast, je ligt lepeltje-lepeltje of je kroelt door iemands haar, uren lang. Wel netjes met kleren aan! Weird, maar mensen hebben 40 euro per uur over om zich in jouw armen te storten.

6. Golfballen-duiker

(Bron)

Met deze baan kan je zonder grappen miljonair worden! Veel golfballetjes verdwijnen vaak in meertjes of sloten bij de golfbaan. Terwijl die ballen dik geld waard zijn. Sommigen duiken de balletjes zelf op, wat een euro per balletje oplevert.

Wel shit dat je hiervoor naar Amerika moet: in Nederland krijg je maar een paar cent voor een golfbal. Gevaarlijk baantje? Echt wel! Krokodillen en giftige slangen liggen namelijk klaar om hun tanden in je te zetten.

7. Waterglijbaan-tester

Dit is misschien wel het allervetste baantje ter wereld. Voor sommige reisorganisaties kan je elk jaar waterglijbanen testen in de meest luxe vakantieresorts.

Voor een half jaar reis je de hele wereld over en test je de de meest zieke waterglijbanen! Je verdient ook nog eens 12.300 euro. Kassa! Bekijk hier het promofilmpje.

Ook vet:

>> 7Days: "jongeren vertrouwen Facebook amper"
>> Frank interviewde ons panellid Annegien
>> Floor verstuurde een naaktfoto die viral ging

Ster advertentie
Ster advertentie