HUMAN

Quiz: Welke homo ben jij?

foto: http://images1.fanpop.com/images/photos/1900000/Hamlet-on-Stage-david-tennant-1970135-1024-675.jpg
  1. Nieuwschevron right
  2. Quiz: Welke homo ben jij?

Altijd handig om te weten.

Doe hier de test!

Nee joh, ben je betoeterd?! Dit is geen test om te onderzoeken in hoeverre je homoseksueel bent! Wat denk je zelf? Sowieso is iedereen tenminste een beetje homoseksueel, althans volgens ons.

Wij zijn allemaal Latino's

Maar goed, daar gaat het bij deze test dus níet om. Wij willen juist weten wat voor mens je bent! Sowieso een homo sapiens, Latijn voor verstandige mens, hoewel je bij sommige mensen best kunt afvragen of dat sapiens-gedeelte ook voor hen geldt.

En zo kennen we er nog wel een paar. Denk bijvoorbeeld aan de homo ludens, Latijn voor de spelende mens, ooit bedacht door Johan Huizinga, Nederlands bekendste historicus EVER (ja, zelfs bekender dan Maarten van Rossem). Of wat dacht je van de homo deus, Latijn voor - je voelt 'm al aankomen - de goddelijke mens.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sikkepitten en zout

Is werk voor jou alles? Kijk je alleen maar vooruit en boeit het verleden je geen sikkepit? Neem je het leven met een flinke korrel zout? Is geld het enige dat telt? Of maakt het je allemaal niks uit, zolang je maar lekker languit op de bank kan liggen en Netflix kan kijken?

Enfin, ontdek zelf waar je prioriteiten liggen en wat voor mens je bent. Klik op de afbeelding om mee te doen!

Ster advertentie
Ster advertentie