HUMAN

Marleen wil dat Kevin een kaartje schrijft voor André

  1. Nieuwschevron right
  2. Marleen wil dat Kevin een kaartje schrijft voor André

André gelooft soms meer in Marleen dan zijzelf. En dat verdient volgens Marleen, die worstelt met de ziekte van Lyme, zeker en vast een Kaartje van Kevin. Zo gezegd zo gedaan.

Het is natuurlijk ook de tijd voor het versturen van fysieke kaarten en gelukwensen. Hoewel PostNL onmiddellijk zal toegeven dat het aantal mensen dat op structurele basis de moeite neemt om een ander een echt papieren dan wel kartonnen kaartje te sturen, elk jaar flink afneemt.

Vandaar dat 3FM-dj Kevin van Arnhem (elke werkdag tussen 00:00 en 02:00 op de radio) het Kaartje van Kevin in het leven heeft geroepen. Want in een wereld waarin het nauwelijks moeite kost om via een appje of ander bericht op social media aan iemand te laten weten dat je aan die persoon denkt, zegt een kaartje volgens Kevin zo veel meer!


(Kevin verrast André)

Fysiek overhandigen

Daarom het Kaartje van Kevin (geef je hier op). Live on air schrijft Kevin dan een kaartje voor een ander persoon, een kaartje dat een aantal dagen later bij iemand op de deurmat ploft. Net zoals vroegâh.

Heel soms stuit Kevin op een verhaal dat nog meer aandacht verdient. Althans, dan voelt Kevin de drang om bij de persoon in kwestie in langs te gaan, een persoonlijk gesprek aan te knopen en uiteindelijk het kaartje fysiek te overhandigen. Zo'n verhaal heeft Marleen, die vanwege de Ziekte van Lyme niet meer thuis kan wonen.

Ster advertentie
Ster advertentie