HUMAN

Ja! Wij zoeken een stagiair(e)!

  1. Nieuwschevron right
  2. Ja! Wij zoeken een stagiair(e)!

Hou je van schrijven, weet je wat jongeren beweegt en ken jij de weg online? Dan is deze plek ideaal voor jou.

Een van de kleinste, maar allerleukste omroepen van Nederland, HUMAN, zoekt een redactiestagiair. Hou je van schrijven, weet je wat jongeren beweegt en ken jij de weg online? Dan is deze plek ideaal voor jou.

Werkzaamheden

Als stagiair leer je niet alleen verhalen te maken voor de website van HUMAN over alle programma’s die we maken, ook werk je mee als online redacteur van 3FM Tussenuur, het jongerenproject van HUMAN voor muziekzender NPO 3FM, met als ondertitel: Alles wat ze je op school niet vertellen, maar je wel wil weten.

Bij Tussenuur begeleiden we je in het bedenken van verhalen, mag je op pad om reportages te maken en interviews te doen en leer je zelf artikelen te uploaden in het CMS. Daarnaast help je mee met de productie van de verschillende filmpjes en items die we draaien voor Tussenuur. Juist omdat HUMAN een kleinere omroep is, krijg je als stagiair meteen veel verantwoordelijkheden en vrijheid. Als je die aankunt dan, he?!

Profiel

* HBO Communicatie, Media, Journalistiek of aanverwant
* Ervaring met internet en publiceren voor internet
* Ervaring met CMS is een pré
* Ervaring met Photoshop en Dreamweaver is een pré
* No nonsense, doorzetter en ambitieus

Bedrijfsinformatie

Human is anders dan andere omroepen. Niet alleen omdat we een humanistische omroep zijn. Het komt vooral omdat we in wezen maar één ambitie hebben: te denken geven. Door kennis over te dragen, door perspectieven aan te reiken die verrassen. Wij vertellen niet hoe te leven, hoe te denken, wat je mening moet zijn. We onderzoeken. En we zetten onze verbeelding aan het werk. Kijk hier voor meer info.

Stagevergoeding

€275 euro bij fulltime stage.

Wanneer vinden stagegesprekken plaats?

z.s.m.

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Roberto Lobosco (roberto.lobosco@human.nl) en/of Sanne Breimer (sanne.breimer@human.nl)

Let op: Je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Ster advertentie
Ster advertentie